login
homepropositietrainingreferentiesnetwerkcontact
training
trainingdata
Training æffectieve ® communicatie
Trainingsdoel
Training varianten
Training met open inschrijving
In-huis training op maat
Try-out sessie
Tarieven
Geïnteresseerd?
Trainingsdoel
Je punt maken in een vergadering, weerstand wegnemen in een (advies)gesprek, een zelfverzekerde houding bij de eerste ontmoeting in een onbekende omgeving, je gemakkelijk voelen bij spreken voor een groep, enz., enz.

Om effectief te communiceren moet je je bewust zijn van de affectieve (gevoels) kant van communicatie. In de praktische toepassing is de training æffectieve® communicatie een benaderingswijze waarop men zicht krijgt op het eigen functioneren.

De training past uitstekend in persoonlijke ontwikkeltrajecten voor management (MD) en medewerkers. Ook bij organisatie-veranderingen is de training uiterst effectief. Denk aan fusies, reorganisates, projecten, nieuwe werkwijzen, enz.


Training varianten
De training æffectieve® communicatie kan in een aantal varianten worden verzorgd.

Training met open inschrijving
De training æffectieve® communicatie bestaat uit veel praktische veelal lichaamsgerichte oefeningen, waarbij het eigen functioneren ervaren wordt en waarbij de deelnemers nieuwe mogelijkheden ontdekken die tot betere communicatie leiden. Het is een ontspannen effectieve manier van leren die door de deelnemers als heel plezierig ervaren wordt.

In-huis training op maat
Het is het beste het programma op maat samen te stellen voor uw organisatie, afhankelijk van de doelstellingen die u ermee heeft. In een intakegesprek bepalen we met u de onderdelen en de duur van het programma. Het is onze ervaring dat drie aaneengesloten dagdelen (ochtend-middag-avond of avond-ochtend-middag) een minimum is om echte resultaten te boeken. Om de resultaten beter te laten beklijven, adviseren wij doorgaans één of twee terugkomdagen resp. drie en zes weken na de training.

Het is niet altijd mogelijk een programma op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld omdat u niet op één dag het minimum aantal van 8 deelnemers in uw organisatie kunt vrijmaken. In dat geval adviseren wij deelname aan een training met open inschrijving.

Try-out sessie
Bent u nog onzeker over de æffectiviteit van de training? Kies dan voor een try-out sessie van een dagdeel van 2½ uur.

Tarieven
 • In-huis training op maat van 3 dagdelen
  minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers € 2.495,-
 • Training van 3 dagdelen met open inschrijving € 349,- per deelnemer
 • Try-out sessie van 2½ uur € 75,- per deelnemer

  Tarieven zijn inclusief trainingsmateriaal, exclusief arrangementskosten en exclusief 19% BTW. De arrangementskosten (zaalhuur, koffie/thee, lunch, diner) worden op basis van kostprijs doorberekend.

 • Geïnteresseerd?
  In welke situatie en voor welke personen in uw organisatie kan deze training leiden tot verbetering? Waarom juist daar? Welke verbetering streeft u dan na?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek over de mogelijkheden van de training æffectieve® communicatie en de resultaten die het zal opleveren voor uw onderneming?

  Maak een afspraak

  trainingdata

  homepropositietrainingreferentiesnetwerkcontact


  © 2003 ... 2006 Intrinsique bv - Alle rechten voorbehouden